IDEES PER COMPARTIR

El TEDxLaVall es una trobada, una oportunitat per compartir, aprendre i reflexionar a partir d’escoltar els raonaments i les experiències inspiradores de les persones que seran “ponents per un dia”. A partir de les experiències i aportacions dels ponents, aportem nous punts de vista, nous reptes a assolir, nous horitzons… tant col·lectius com personals i, sobretot, un optimisme realista entorn de la ciutat i les persones. Ideas worth spreading.

 

EDUCACIÓ FINANCERA

Iniciativa totalment pionera, on una xarxa de docents seleccionats pel BdE imparteixen en diversos centres de secundaria de tota Espanya, aspectes relacionats amb les finances bàsiques, en el marc del projecte europeu EFEP (European Financial Education Partnership).

MÉS QUE UN TED

TEDYouth és un esdeveniment d'un dia de durada per a estudiants de secundària amb ponències i activitats. L'esdeveniment coincideix amb més de 100 esdeveniments TEDx rebatejats com TEDxYouthDay que se celebren arreu del món durant un període de 48 hores on els mes joves  comparteixen els seus coneixements.

 

GOOGLE APPS FOR WORK 

En el mes de noviembre, la multinacional tecnológica Google nos planteo ser Resellers Oficiales de la compañía para ofrecer y divulgar las virtudes de dos productos de la compañía como son Google Apps for Work i Google Local Guides.